Mila Kuzmenko - joia d'autor

Sobre mi
Mila KuzmenkoPer a mi, crear és jugar i experimentar amb els materials, busco que les formes, les textures i els colors dialoguin entre si. La inspiració neix a partir d'una forma, d'una matèria, d'una gemma, és la que em guia cap a un estil o cap a un altre. Les idees em vénen de la natura en la seva infinita diversitat.

La influència de la meva passió pel treball amb les teles, amb els fils, em suggereix moltes i bones idees. L'esperit interior és el que em permet tenir una gran imaginació creativa.

La poesia de la vida diària, les il · lusions i els sentiments són una font inesgotable per crear, i és quan perdo la noció del temps.

Apareix el plaer de crear i el plaer de gaudir creant .
Estudis:
Estudis cursats a l'escola JORGC de Barcelona ( Col·legi Oficial de Joiers, d'Orfebres,de Rellotgers i de Gemmòlegs de Catalunya) durant 4 anys (2007- 2011).

www.jorgc.orgMila Kuzmenko Premis:

Co-guanyadora del premi públic Orfebres FAD "Enjoia't 2007 " Barcelona, ​​per a estudiants amb la peça " Arbre de la vida ", realitzada en fil de plata.
català - español - english avis legal - crèdits i requisits web   Mila Kuzmenko en FacebookMila Kuzmenko en PinterestMila Kuzmenko en TwitterMila Kuzmenko en Youtube